Odamızın 31. Dönem Olağan Genel Kurulu 24 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 10:00′ da Mithatpaşa Cad. 44/16 Kızılay /ANKARA adresindeki Oda genel merkezinde aşağıdaki gündemle toplanacaktır. Toplantıda çoğunluk sağlanırsa seçimler 25 Şubat 2018 Pazar günü saat 09:00-17:00 saatleri arasında aynı yerde yapılacaktır.

Bu tarihlerde çoğunluk sağlanamadığı taktirde, Genel Kurul aynı gündemi görüşmek üzere 03 Mart 2018  Cumartesi günü saat 10:00’da  Yüksel Caddesi No: 19 Kızılay Alba Hotel Ankara adresinde çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır. Seçimler 04 Mart 2018 Pazar günü saat 09:00-17:00 arasında Mithatpaşa  Cad. 44/16 Kızılay /ANKARA (FMO Genel Merkez) adresinde yapılacaktır.

Genel Kurul Gündemi

Birinci Gün

1.  Açılış,
  2.  Başkanlık Divanı Seçimi,
  3. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile aramızdan ayrılmış meslektaşlarımız için saygı duruşu,
  4. Yönetim Kurulu Başkanının Açılış Konuşması,
  5. Yönetim Kurulu Çalışma Raporunun ve Denetleme Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi,
  6. Yönetim ve Denetleme Kurullarının aklanması,
  7. 2018-2019 yılları tahmini bütçelerinin görüşülmesi ve karara bağlanması,
  8. 31. Dönem üye kayıt ve aidatları belirlenmesi, Oda tarafından düzenlenen belge, kurs, eğitmen ve benzeri ücretlerin belirlenmesiyle ilgili yönetim kuruluna yetki verilmesi,
  9. Yeni Yönetmelikler ve mevcut yönetmeliklerin revizyonu için yönetim kuruluna yetki istenmesi.
  10. Büro ve eğitim hizmetlerinde kullanmak üzere daire alımı için yönetim kuruluna yetki verilmesine,
  11. İktisadi İşletme kurulmasıyla ilgili olarak yönetim kuruluna yetki verilmesine,
  12. 31. Dönem Oda Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Onur Kurullarının Asil ve Yedek adaylarının,   TMMOB Yönetim, Yüksek Onur ve Yüksek Denetleme Kurulu ile TMMOB delegasyon Asıl, Yedek adaylarının belirlenmesi ve duyurulması,
  13. Dilek ve öneriler