Odamız 29. Olağan Genel Kurulu; çoğunluklu olarak, 22 Şubat 2014 tarihinde saat 10:00`da  Mithatpaşa Cad. No:44/16 Kızılay/ Ankara adresinde aşağıdaki  gündemle yapılacaktır. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde; Genel Kurul, 01 Mart 2014 tarihinde saat:10.30`da Yüksel Caddesi No: 19, Kızılay/Ankara adresinde bulunan otel ALBA’da çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır.

Seçimler; çoğunluk sağlandığı takdirde 23 Şubat 2014 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Mithatpaşa Cad. No:44/16 Kızılay/ Ankara adresinde, çoğunluk aranmaksızın 02 Mart 2014 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında aynı adreste yapılacaktır.

GÜNDEM

1. Açılış,

2. Başkanlık Divanı Seçimi,

3. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile aramızdan ayrılmış meslektaşlarımız için saygı duruşu,