Pazartesi , Mart 9 2026
Ana sayfa / DUYURU SLIDE / FMO GENÇ ETKİNLİKLERİ

FMO GENÇ ETKİNLİKLERİ

Gaziantep FMO Genç Hocalarıyla Buluştu

           Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Fizik ve Optik& Akustik Mühendisliği Bölümü FMO Genç grubu yaptıkları organizasyon ile hocalarıyla bir araya geldiler. Etkinlikte öğrenciler hem birbirleri ile hem de hocalar ile tanıştılar.

FMO Genç’in misyonunu ve Fizik, Optik & Akustik Mühendisliğinin iş sahasındaki yerinin tartışıldığı bu etkinlikte Prof. Dr. Ramazan Koç , Prof. Dr Ahmet Bingül, Prof. Dr. Ahmet Necmettin Yazıcı, Prof. Dr. Metin Bedir ve Prof. Dr. Vural Emir Kafadar öğrencilerin sorularını yanıtlayıp bölümümüzün sektörlerde ki yerini ve kendi deneyimlerini paylaştılar.

– Ankara FMO Genç’in İddialı  Halı Saha Maçı 

             FMO-Genç Spor Etkinlikleri kapsamında Hacettepe Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi arasında halı saha maçı gerçekleşti. Maç sonunda kazanan taraf 7-6’lık skor ile ev sahibi Ankara Üniversitesi oldu. Genel Merkez Yönetimi Kurulu Sayman Üyesi Hasan Can Karakuş ve Ecrin Yıldız’ın da katıldığı maçın sonucunda tatlı eşliğinde düzenlenecek yeni etkinlikler ve öneriler konuşuldu.

hakkında yeni

Buraya da bakınız

Ansys ZEMAX Orta-İleri Eğitimi Gerçekleştirildi

Odamız tarafından 28 Şubat-01 Mart 2026 tarihlerinde Prof. Dr. Ahmet BİNGÜL tarafından Ansys Zemax Opticstudio more »