Perşembe , Nisan 16 2026
Ana sayfa / DUYURU SLIDE / >>> HABER <<<

>>> HABER <<<

Odamız tarafından 26.02.2026 tarihinde uzaktan erişim yöntemiyle düzenlenen ve üyemiz Sayın Haluk ORHUN tarafından sunulan “Yapay Zekâya Genel Bakış” başlıklı söyleşi başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplam 34 katılımcının izlediği programda; yapay zekânın tarihsel gelişim süreci, günümüzdeki uygulama ve kullanım alanları, etik boyutu ile ülkelerin bu sürecin doğurduğu ve doğuracağı hukuksal sorunlara yönelik mevcut ve planlanan düzenlemeleri kapsamlı biçimde ele alınmıştır.

Değerli katkıları ve kıymetli sunumu için Sayın Haluk ORHUN’a Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız.

FMO Yönetim Kurulu

hakkında yeni

Buraya da bakınız

D-1 Temel Bina Akustiği Sertifika Eğitimi İstanbul

Odamızın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yaptığı protokol kapsamında, Odamız tarafından İstanbul’ da more »